Cafetaria te koop in Maassluis

Adres
Bloemhof 1A
3141VT Maassluis

Vraagprijs
€ 54.500,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 1.202,- Ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
68 m2

Aantal zitplaatsen
6 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Personeel, info op aanvraag

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Cafetaria Barry is al meer dan 25 jaar een begrip in Maassluis, eerst op een andere locatie en de laatste 3 jaar aan de Bloemhof. Het cafetaria is goed bereikbaar vlakbij de weekmarkt met veel gratis parkeergelegenheid. Het heeft een zonnig terras voor de deur op een plein met andere Horecabedrijven.

De reden van verkoop is dat de huidige ondernemer naar Brazilië wil verhuizen. Deze onderneming biedt voor een nieuwe ondernemer mooie kansen, er worden goede omzetten gedraaid en er is ruimte om de omzet uit te breiden door ruimere openingstijden of extra producten aan te bieden.

Cafetaria Barry is slechts 54 uur per week open; van woensdag t/m maandag van 12:00 tot 21:00 uur. (zondag 13:00-21:00) Mede door de gunstige huur en de lage vraagprijs is dit een mooie kans voor iemand om hier te gaan ondernemen. De stad Maassluis heeft ruim 35.000 inwoners en slechts 7 cafetaria’s.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.