de Kookerij in Noordwijkerhout ter overname

Adres
Walserij 66
2211SL Noordwijkerhout

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag

Huurprijs
€ 4.347,42,- (exclusief BTW). Dit is inclusief 10 eigen parkeerplekken en exclusief servicekosten van € 1.200,- per jaar.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
795 m2

Aantal zitplaatsen
150

Verplichtingen
Personeel

Website
https://youtu.be/oclRk2eKdck

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

De mooiste kookstudio van Zuid-Holland, of misschien wel van Nederland, is gevestigd in Noordwijkerhout aan de Zuid Hollandse kust bij Noordwijk. Niets in dit bedrijf is aan het toeval overgelaten: een grote ruim opgezette keuken met tien volledig ingerichte kookeilanden, een demonstratie-eiland op podium, een luxe bar, diverse wijnkasten en 150 zitplaatsen in het restaurant.

Verder beschikt het pand over een grote opslagruimte achter de keuken en het restaurant, met daarin een tweede toiletgroep, spoelkeuken en een grote koeling. De totale oppervlakte van deze locatie is 795 m2.

Het pand heeft de bedrijfsvoering op de begane grond en is gelegen in bedrijvenpark ‘Gravendam’ te Noordwijkerhout. De ligging van deze multi-functionele horeca locatie is ideaal aangezien Noordwijk een badplaats is die grote congressen, evenementen, grote luxe-hotels en de mooiste strand- en natuurgebieden van Nederland herbergt. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom de locatie. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie heel goed te bereiken.

De maandelijkse huurprijs is € 4.347,42,- (exclusief BTW). Dit is inclusief 10 eigen parkeerplekken en exclusief servicekosten van € 1.200,- per jaar.

De kookstudio ligt vlakbij de grote steden in de Randstad: Amsterdam (30 min), Den Haag (30 min) en Rotterdam (45 min)). Vlakbij Leiden en Haarlem. Er kunnen hier behalve kooklessen ook eigen evenementen worden gehouden. Het pand heeft een sfeervolle en zeer eigentijdse uitstraling. De vele ramen in het pand, zorgen voor erg veel natuurlijk licht.

Naast kookworkshops in de kookstudio is de locatie tevens zeer geschikt als evenementenlocatie, voor catering activiteiten, het organiseren van praktijkopleidingen, productie keuken en promotie/presentatie-keuken. Dit is een echte food-locatie die u moet bezichtigen, omdat het beeldmateriaal en omschrijving bijna niet toereikend is aan de prachtige sfeer en het gevoel van licht en ruimte van deze locatie.

Alles op een rijtje:

- Geweldige locatie
- 10 volledige kookeilanden
- 1 demonstratie-eiland
- podium
- luxe bar
- 150 zitplaatsen
- grote opslagruimte
- gratis parkeergelegenheid met daarnaast 10 parkeerplekken op eigen terrein
- 2 toiletgroepen
- voor vele doeleinden geschikt!

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.