Groot Horeca bedrijf in de Metropool regio Rotterdam Den Haag

Adres
1
0

Vraagprijs
€ 495.000,-

Huurprijs
€ 12.829,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 1000 m2 verdeeld over 2 etages

Aantal zitplaatsen
250 zitplaatsen beneden exclusief de zaal en 250 zitplaatsen op het terras

Verplichtingen
Brouwerij

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

In discrete verkoop;

In een grote stad in de metropool regio Rotterdam-Den Haag ligt dit geweldige Horeca object in een karakteristiek pand met grote terrassen. Op dit moment wordt het bedrijf geëxploiteerd als een multifunctioneel horecabedrijf met een dag en avond functie.

Het object heeft een oppervlakte van ongeveer 1000 m2 verdeeld over 2 verdiepingen waarvan het grootste gedeelte op de begane grond is. Bij het gehuurde horen ook 2 terrassen aan de voor en achterzijde van het object. De nadruk bij de horeca-exploitatie ligt met name op de verkoop van food, maar ook het verzorgen van evenementen, feesten en partijen.

Het op Google-maps getoonde adres is niet het adres van het object.

Vanwege het discrete karakter van onze verkoopopdracht, zal verdere informatie alleen worden verstrekt na een kennismakingsgesprek. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.