Horeca ruimte aan de Haringvliet 92 B Rotterdam te huur

Adres
Haringvliet 92B
3011TH Rotterdam

Vraagprijs
€35.000,- voor het huurdersbelang oa. de bar, verlaagd plafond, vloerafwerking, installaties en toiletgroepen

Huurprijs
€4.100,- per maand excl BTW en servicekosten, opgave volgt nog

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
209 m2 begane grond, 77 m2 Souterrain en 80 m2 terras

Aantal zitplaatsen
120 of meer mogelijk afhankelijk van inrichting

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Horeca ruimte aan de Haringvliet 92 B Rotterdam te huur;

Dit is een zeer mooi afgewerkte horecaruimte in een monumentaal gebouw op één van de mooiste locaties in Rotterdam.

De locatie ligt op loopafstand van centrumvoorzieningen als de Markthal, Laurenskerk, Hoogstraat, grote warenhuizen, diverse hotels en de vele horecagelegenheden rond en nabij de Oude Haven. In de nabije omgeving bevinden zich diverse (betaalde) parkeergelegen-heden alsmede diverse haltes van het openbaar vervoer. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op loopafstand parkeerruimtes aan te huren.

De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij het stadscentrum en de Maasboulevard/Boompjes zodat de omliggende rijkswegen snel bereikbaar zijn. De OV bereikbaarheid is uitstekend. Op loopafstand ligt metro- en treinstation Blaak en er stoppen diverse tramverbindingen in de omgeving. De watertaxi kan vrijwel voor de deur afmeren.

Op deze locatie zou een modern restaurant of een hoger segment eetcafé zeer goed passen. Een ondernemer kan hier met weinig investeringen een mooie onderneming opbouwen in een prachtig pand met de mogelijkheid voor een heerlijk terras. Het object is recentelijk van binnen verbouwd en voorzien van een bar, toiletgroepen, verlaagd plafond en afzuigkappen in de open keuken. Na verbouwing is de onderneming echter nooit open gegaan. Het geheel is zorgvuldig verbouwd gebruikmakend van zeer degelijke materialen met respect voor de historie van het pand.

Verhuurder heeft de voorkeur om een huurovereenkomst aan te gaan voor een periode van vijf jaar met aansluitende verlenging van telkens vijf jaar. Oplevering kan per direct en in overleg.


Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.