Kookstudio/cateringlocatie ter overname in Poeldijk tussen Den Haag en het Westland

Adres
Slachthuiskade 14c
2685LN Poeldijk

Vraagprijs
€ 45.000

Huurprijs
€ 1.250,- ex BTW

Oppervlakte
77 m2

Aantal zitplaatsen
14

Verplichtingen
Géén

Website
http://le-club-culinair.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Le Club Culinair is al jaren een kookstudio waar kookclubs, kinderfeestjes, kooklessen met diners en allerlei workshops plaatsvinden. De kookstudio is gemakkelijk te bereiken en heeft zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Verder is de kookstudio professioneel ingericht met alle denkbare keukenapparatuur. Er is een zitgedeelte waar de gasten van de door hun zelf bereidde gerechten kunnen genieten. Daarnaast wordt er nu ook diverse vormen van catering vanuit deze locatie verzorgd, iets waar het zeker goed geschikt voor is.

Huidig ondernemer is deze studio 14 jaar geleden gestart en heeft het gevoel toe te zijn aan een nieuwe uitdaging waarin hij zijn passie voor wijnen in kwijt kan. Hierdoor heeft hij besloten de kookstudio te willen verkopen. Het inventaris is zeer goed onderhouden, onderhoudscontracten zijn aanwezig.

Naast het voortzetten van deze winstgevende kookstudio zijn er zeker ook meer mogelijkheden, de ruimte en het inventaris lenen zich ook zeker voor bijvoorbeeld de volgende doelen;

• Taartatelier
• Voorbereidingskeuken/catering locatie
• Om keukenpersoneel op te leiden
• Hobby kookclubs
• Bezorgrestaurants zoals sushi, spare-ribs, hamburgers etc. (zeer gunstige ligging tussen Den Haag en het Westland)

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.