Nachtclub in regio Rotterdam ter overname

Adres

Regio Rijnmond

Vraagprijs
€ 120.000,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 5.032,-

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
530 m2

Aantal zitplaatsen
Volgens vergunning maximaal 300 personen

Verplichtingen
Brouwerij en speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

In discrete verkoop:

Deze trendy en luxe uitgaansgelegenheid in een grote stad in de Rotterdamse regio wordt in de weekenden vaak gebruikt als discotheek met een eigen programmering, maar de zaal wordt ook verhuurd voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, verjaardagsfeesten, trouwfeesten en alle andere gelegenheden met reden tot feest.

De huidige sluitingstijden zijn:
• zondag t/m donderdag tot 05.00 uur.
• vrijdag en zaterdag tot 6.00 uur.

De onderneming is zeer stijlvol ingericht en in 2019 compleet verbouwd. De onderneming bestaat uit een grote zaal van ongeveer 145 m2 met een lange bar en kleine zaal van +/- 60 m2 die eenvoudig gekoppeld kan worden aan de grote zaal.

In de kelder is een kleedruimte, een kantoor, een flinke opslagruimte, de garderobe en toiletten. Huidige ondernemers hebben naast deze club ook een functie in het familie bedrijf waar hun aandacht en focus wordt gevraagd, om deze reden willen ze deze onderneming op korte termijn verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.