Restaurant aan de Prinsestraat in Den Haag te koop

Adres
Prinsestraat 23
2513CA Den Haag

Vraagprijs
€ 165.000,-

Huurprijs
€ 3.091,57

Huurborg
Drie maanden huur + BTW

Oppervlakte
165 m2

Aantal zitplaatsen
65 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij AB-Inbev tot 1 januari 2020

Website
http://www.burgerz.nl

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit mooie strak ingerichte restaurant aan één van de mooiste straten in het centrum van Den Haag is een uitgelezen kans om als horecaondernemer te starten. De onderneming wordt nu geëxploiteerd als een vestiging van hamburgerformule Burgerz. Deze vestiging wordt te koop aangeboden omdat deze vestiging niet meer in de andere strategie van de overkoepelende onderneming past.

Met een huur van € 3091,57 per maand is dit een mooie kans om in het centrum van Den Haag een horecabedrijf te beginnen. De onderneming wordt nu geëxploiteerd als een moderne Amerikaanse diner maar kan eenvoudig naar andere formules worden aangepast.

Deze stijlvol ingerichte onderneming met een moderne open keuken en zeer goede luchtbehandeling kan per direct over naar een nieuwe ondernemer. De indeling is als volgt;

• Begane grond 70 m2 met 30 zitplaatsen, bar en open keuken
• Sfeervolle entresol 44 m2 met 35 zitplaatsen
• Souterrain van 48 m2 met spoelkeuken, opslag en toiletten
• Terras 12 m2 met 12 zitplaatsen

Bij verkoop moeten wel alle merkuitstraling en logo's van Burgerz worden verwijderd, mede hierdoor is de prijs zeer gunstig!

Heeft u na het zien van de foto's en lezen van de tekst behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorectussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.