Restaurant met woning in Rijswijk

Adres
Herenstraat 79
2282BS Rijswijk

Vraagprijs
€ 132.500,-

Huurprijs
€ 2.800,- per maand excl. BTW.

Oppervlakte
100 m2 binnen

Aantal zitplaatsen
86 waarvan 50 binnen en 36 op 2 terrassen

Verplichtingen
Geen

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit mooie restaurant bestaat sinds 1993, huidig eigenaar is pas de 2e ondernemer sinds de start van de onderneming. Gasten komen met name uit de regio Haaglanden. Het restaurant is op maandag gesloten en heeft alleen op vrijdag en zaterdag lunch.
De onderneming kan goed als Italiaans restaurant verder worden geëxploiteerd, maar is zeker ook geschikt voor andere concepten zoals de Thaise of Indonesische keuken. De ligging van het restaurant is midden in dé winkelstraat van het oude dorpscentrum van Rijswijk.
Vanaf het gezellige terras aan de voorzijde met 16 zitplaats hebben de gasten een prachtig uitzicht op de kerk. In de knusse achtertuin zijn 20 zitplaatsen en is er een opslagruimte met een koel en vriescel.
In combinatie met de bovengelegen woning is dit een perfecte onderneming voor een horeca echtpaar. Deze woning met de opgang achter de bar heeft 4 nette kamers alleen is er geen keuken, deze is in het restaurant.

Het restaurant is vorig jaar verbouwd, zowel keuken als restaurant zijn flink aangepakt. Het restaurant telt 50 zitplaatsen in een ruime opstelling. De keuken is zeer praktisch ingericht en de culinaire voorliefde van de huidige ondernemer is zichtbaar in de keuken.

Mocht u na het lezen van deze presentatie nieuwsgierig zijn geworden dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging! Neem hiervoor contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.