Verschillende mogelijkheden voor overname goedlopend restaurant en hotel

AdresVraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte
+/- 250 m2 Restaurant gedeelte en +/- 400 m2 Hotel

Aantal zitplaatsen
+/- 85 in het restaurant

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Herkennen jullie jezelf als een echt gepassioneerd en ambitieus horecakoppel en zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Gastvrijheid, smaak en beleving staat hoog in het vaandel en wil je dit combineren met ondernemerschap. Hebben jullie een bewezen track-record op gastvrij en culinair vlak en willen jullie het liefst de stap zetten om te gaan ondernemen. Dan hebben wij de juiste onderneming voor jullie.

Het betreft hier een ruim en modern turn-key Restaurant met een Boutique Hotel in een Zuid-Hollandse Gemeente met meer dan 100.000 inwoners. Zowel het restaurant als het Hotel zijn recent vernieuwd en is modern ingericht. Onze klant wil het stokje overdragen aan nieuwe gretige ondernemers die het geheel willen voortzetten.

Er zijn twee optie om deze overname te realiseren. Een totale overname waardoor je bij wijze van morgen deze goedlopende zaak door kan draaien. Maar er is ook een mogelijkheid tot een partnership met de huidige eigenaren, indien het ontbreekt aan financiële middelen om deze stap te nemen. Dan willen we ook zeker in contact komen met jullie

De nieuwe ondernemers zijn uiteindelijk geheel verantwoordelijk voor wat er gebeurd voor de schermen. Achter de schermen kan door de huidige eigenaren meegedacht worden in ontwikkeling en sturing op allerlei fronten. Ook dit in eerste instantie gezamenlijk en op termijn volledig onder de zeggenschap van de nieuwe ondernemers.

Het profiel waar wij naar op zoek zijn:

• Enthousiast en vakkundig;
• Zowel sociaal als mentaal een sterke persoonlijkheid zijn;
• Gastgericht zijn en leiding kunnen geven aan een jong team met zowel vaste als ambulante medewerkers;
• Ervaring in meerdere vormen van Horeca;
• In het bezit van Sociale Hygiëne;
• (Beperkt) startkapitaal voor commitment voor samenwerking.

Wat we bieden:

• Een unieke kans in een prachtige werkomgeving die je als ondernemer niet snel opnieuw zal krijgen;
• Een goedlopend en turn-key bedrijf;
• Financiële en management ondersteuning;
• Goede verdiensten;
• Op termijn een volledige overname van het bedrijf.

De huidige eigenaren kunnen helpen in financiële middelen, echter zal er wel een startkapitaal gevraagd worden om een commitment te verzekeren. De verder samenwerking is uiteraard in overleg en afhankelijk van de financiële inbreng.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een korte motivatie met je achtergrond naar info@dehorecatussenpersoon.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.