Eetcafé met bovenwoning in Alphen aan den Rijn ter overname

Adres
Van Nesstraat 1A
2404AV Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
€ 0 in overleg

Huurprijs
€ 3.155,- per maand exc. BTW (inclusief € 500 huurkorting, voorwaarden op aanvraag)

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 200 m2

Aantal zitplaatsen
42 In huidige opstelling, maar er is ruimte voor meer. Terras +/- 20 zitplaatsen

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Café de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een warm eetcafé met een beschut terras. Het Café ligt net om de hoek van de van Nesstraat, een leuk straatje met diverse horecagelegenheden tegenover een grote kerk. Op dit moment is de onderneming in afwachting van een nieuwe huurder gesloten.

Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als Café te draaien maar zeker ook om meer zitplaatsen te creëren en er een warm eetcafé / brasserie van te maken. Maar ook een tapasformule of een 3 gangen menu restaurant zou hier een goede kans maken.

Bij het gehuurde hoort ook een woning met 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en aparte toilet. Daarnaast beschikt de woning over een aparte opgang. Gezien de lage overnamevraagprijs is dit een mooie kans voor een startende ondernemer binnen een franchise formule of als zelfstandig horecabedrijf.

• Aantal m2: +/- 200 m2 Horeca.
• Aantal zitplaatsen: In huidige opstelling 42 maar er is ruimte voor meer.
• Terras: 20 zitplaatsen het hele jaar
• Huur: € 3.155,- per maand exc. BTW (inclusief € 500 huurkorting, voorwaarden op aanvraag)
• Vraagprijs huurdersbelang en inventaris: € 30.000,-
• Verplichtingen: Géén

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze locatie, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.