Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur

Adres
Van Nesstraat 1A
2404AV Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag

Huurprijs
€ 2.500,- per maand exc. BTW exclusief bovenwoning

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 200 m2

Aantal zitplaatsen
42 In huidige opstelling, maar er is ruimte voor meer. Terras +/- 20 zitplaatsen

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Café de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een warm eetcafé met een beschut terras. Het Café ligt net om de hoek van de van Nesstraat, een leuk straatje met diverse horecagelegenheden tegenover een grote kerk. Op dit moment is de onderneming gesloten.

Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als eetcafé te draaien maar zeker ook om meer zitplaatsen te creëren en er een warme brasserie van te maken. Maar ook een tapasformule, Indiaans restaurant of een 3 gangen menu restaurant zou hier een goede kans maken.

Dit is echt een mooie kans voor een startende ondernemer binnen een franchise formule of als zelfstandig horecabedrijf.

• Aantal m2: +/- 200 m2 Horeca.
• Aantal zitplaatsen: In huidige opstelling 42 maar er is ruimte voor meer.
• Terras: 20 zitplaatsen het hele jaar
• Huur: € 2.500,- per maand exc. BTW (exclusief huurkorting, voorwaarden op aanvraag)
• Verplichtingen: Géén

Eventueel kan de bovengelegen 3 kamer woning erbij worden gehuurd, deze woning beschikt over een aparte opgang. De huurprijs van deze woning zijn op aanvraag beschikbaar.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.