Ter overname Restaurant Bon Vivant in het bekende Haagse Bezuidenhout

Adres
Laan van Nieuw-Oost-Indië 9a
2593BH Den Haag

Vraagprijs
€ 75.000,-

Huurprijs
€ 2.500,- vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
150 m2

Aantal zitplaatsen
75 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.restaurantbonvivant.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Ter overname Restaurant Bon Vivant in het bekende Haagse Bezuidenhout.

Dit restaurant bevindt zich in één van de oudste en gezelligste buurten van Den Haag. Het restaurant heeft een uitstekende staat van dienst en bestaat als sinds 1988!! Het Restaurant heeft momenteel ook een afhaal/ bezorg service. Op dinsdag en woensdag is het restaurant geopend van 17:00 uur – 00:00 uur, op donderdag tot zaterdag van 17:00 uur – 01:00 uur en op zondag van 17:00 uur – 00:00 uur. Op maandag is het restaurant gesloten. Door bijvoorbeeld lunch te gaan draaien, of eventuele uitbreiding van de openingstijden zal de omzet zeker gaan stijgen.

Het pand komt uit het jaar 1894 en heeft een totale oppervlakte van circa 150 m2. De zaak is een aantal jaar jaar geleden opnieuw gerenoveerd en ingericht. Het restaurant biedt plaatst aan circa 75 personen. Achterin bevindt zich een tuinterras met circa 12 zitplaatsen.

Op het pand rust een categorie 2 horecavergunning. Dit wil zeggen dat er op donderdag tot zaterdag gedraaid mag worden tot 02:30 uur, de overige dagen mag de exploitatie open blijven tot 02:00 uur.

Overname van het huidige concept is natuurlijk mogelijk, maar ook andere concepten kunnen hier worden geëxploiteerd zoals Sushi, Italiaans, All you can eat etc.

De Tweede Kamer vanaf 2020 voor een periode van 5 jaar verhuizen van het Binnenhof naar de Bezuidenhoutseweg! Dit is op loopafstand van de Bon Vivant en zal zeker een positieve impuls geven!

Bij de juiste kandidaat zijn er mogelijkheden voor huurkoop/financiering van de overname.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.