Cafe de Markies Maassluis

Adres
Markt 16
3142GG Maassluis

Vraagprijs
€ 0 verkocht

Huurprijs
€ 0

Oppervlakte
75 m2 BG, 65 m2 1e etage en bovenwoning

Aantal zitplaatsen
20


Omschrijving

Café “de Markies” in Maassluis is een echte bruine kroeg, menig inwoner van Maassluis heeft hier wat herinneringen gemaakt.

Op dit moment is het café gesloten, het heeft een oppervlakte van +/- 75 m2 begane grond met een flink terras van 54 m2 aan het horeca plein van Maassluis. Er is een ruime kelder, boven etage en woning. Er is een rookruimte in het café geplaatst direct naast de bar. In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De onderneming kan goed als café worden voortgezet maar met een paar aanpassingen valt hier zeker een goed eetcafé van te maken. Helemaal omdat er in het verleden een chinees restaurant in heeft gezeten waarbij het restaurant gedeelte op de begane grond en eerste etage (+/-65 m2) was en de keuken in de kelder. De koelcel en onder andere het afzuigkanaal is nog aanwezig. Eventuele uitbreiding van activiteiten moeten wel via een vergunning aanvraag worden aangevraagd bij de gemeente Maassluis.

Bij het gehuurde hoort ook een woning deze is gevestigd op de 2e verdieping en is voorzien van een ruime woonkamer, badkamer, slaapkamer en keuken. Op de zolder is nog een kamer met een dakraam.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.