Mediterraans restaurant in Capelle aan den IJssel te koop

Adres
Stadsplein 4
2903hh Capelle aan den IJssel

Vraagprijs
€ 0,- Goodwill en inventaris

Huurprijs
€0,- inclusief servicekosten, airco en verwarming.

Oppervlakte
140 m2

Aantal zitplaatsen
48 binnen en 50 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij


Omschrijving

VERKOCHT OVB Dit mooie recent gerenoveerde Mediterraanse restaurant ligt aan het Stadsplein in Capelle aan den IJssel tegenover het metrostation en direct naast het Isala theater. Op dit moment wordt de onderneming als een Mediterraans Restaurant geëxploiteerd, maar het is gezien de ruimte en de locatie zeker ook als ander concept te gebruiken. Denk hierbij dan aan een 3 gangen-formule, lunchroom, thais restaurant, tapas of als pizzeria.

Op het Stadsplein wordt ook de weekmarkt en vele evenementen gehouden zoals koningsnacht. Het winkelcentrum en omgeving ondergaan een face-lift en het Stadsplein wordt een veel levendiger plein. De huidige ondernemer heeft een aantal andere bedrijven waar hij meer aandacht aan wil schenken, waardoor hij ervoor heeft gekozen om dit bedrijf te verkopen. Afgelopen jaar is een groot deel van het interieur vernieuwd en zijn er nieuwe toiletten geplaatst.

Een nieuwe ondernemer kan de omzet vergroten door ook tijdens de lunch open te gaan, op dit moment is de onderneming slechts 6 dagen open van 15.00 uur in de middag tot 22.00 uur in de avond. Er mogen echter wel latere sluitingstijden worden gehanteerd volgens de vergunning. Door eerder open te gaan kan het terras beter worden benut. Ook kan er meer uit de vroege avond worden gehaald door met theater menu’s te adverteren.

Huur: € inclusief servicekosten, airco en verwarming (vloerwerwarming).
Vraagprijs: €
Verplichtingen: Brouwerij middels huur

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.