Bezorgrestaurant ter overname in Zoetermeer

Omschrijving

Bezorgrestaurant ter overname in Zoetermeer (+/-127.000 inwoners). Restaurant Suki ligt logistiek op een zeer goede locatie er kan vanaf hier een groot gebied met consumenten bediend worden. Suki is ingericht als Sushi bezorgrestaurant, maar ieder concept zou hier van start kunnen gaan. ‘Suki’ is een begrip in en rondom Zoetermeer, vele (vaste) klanten weten dit adres te vinden voor o.a. hun favoriete Sushi.

Het pand is zeer ruim en de helft van het pand wordt onderverhuurd aan een Thais Bezorg concept. De huurprijs van het geheel is € 2.913,- ex BTW, hiervan betaald de onderhuurder 50% waardoor de netto huur slechts € 1.456,- is. Huidige ondernemer is toe aan een nieuwe uitdaging en heeft besloten te willen verkopen. De onderneming is gewoon nog geopend en is als een lopend bedrijf over te nemen.

De vraagprijs is € 65.000,- euro voor goodwill en het inventaris, een perfecte kans voor een startende ondernemer die in een snelgroeiende bezorgmarkt in dit pand een start wil maken.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Oranjelaan 27
2712GA Zoetermeer

Vraagprijs
€ 65.000,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 2.913,57 exclusief BTW (50% hiervan wordt door onderverhuur betaald waardoor de netto huur slechts € 1.456,- is)

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 14-10-2023 en wordt vervolgens stilzwijgend met telkens vijf jaren verlengd

Oppervlakte
+/- 146 m2 totaal, waarvan +/- 73 m2 onderverhuurt

Aantal zitplaatsen
4 binnen

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.suki.nu/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter