Bijzondere Horeca - Evenementen locatie ter overname

Omschrijving

Ben je een echte gepassioneerde ondernemer en zoek je naar een nieuwe uitdaging?

Als gastvrijheid, smaak en beleving hoog in het vaandel staan voor jou en je wilt dit combineren met ondernemerschap, dan is deze onderneming op jouw lijf geschreven. Het betreft een bijzondere vorm van horeca/evenementenlocatie met overnachtingsmogelijkheden, gelegen in Zuid-Holland. Dit unieke investeringsobject omvat veel vierkante meters eigen recreatiegrond, onroerend goed met een ruime bedrijfswoning en een horeca-exploitatie die voornamelijk gericht is op het verzorgen van feesten, partijen, lunches, diners en vergaderingen, met de mogelijkheid voor gasten om te overnachten. De exploitatie is zeer winstgevend en de financiële gegevens worden alleen gedeeld na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Onze klant wil het stokje graag overdragen aan nieuwe, enthousiaste ondernemers die deze prachtige onderneming willen voortzetten en verder uit wil bouwen. Er zijn zeker nog mogelijkheden om de omzet en de onderneming nog verder te laten groeien, iets wat we graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Gezien de hoogte van de vraagprijs is het wel vereist dat een potentiële koper over voldoende eigen vermogen beschikt.

Het betreft hier een discrete verkoop, wat inhoudt dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij gevoelige informatie alleen verstrekt zal worden na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Dit is werkelijk een kans om te ondernemen op een fantastische locatie. Als je na het lezen van deze advertentie meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
AdresVraagprijs
€ 3.800.000,- kosten koper (met eigen grond, onroerend goed, horeca exploitatie en verblijfsaccommodaties)

Huurprijs
Alleen geheel te koop € 0

Huurovereenkomst

Oppervlakte
0 op aanvraag beschikbaar

Aantal zitplaatsen
0 op aanvraag beschikbaar

Verplichtingen
0 op aanvraag beschikbaar

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter