Eetcafe in Den Haag te koop

Omschrijving

Food Obsession aan de Valkenboslaan is een echt Surinaams eetcafé met heerlijke gerechten om ter plaatse te nuttigen of om thuis te laten bezorgen.

Het eetcafé heeft een brede gevel met grote ramen waardoor men vanuit het zitgedeelte goed zicht naar buiten heeft. Aan de achterzijde van de bar is een ruime keuken met een aparte uitgang naar buiten zodat bezorgers niet door de zaak heen hoeven te lopen. Het is met huidig concept prima voort te zetten, maar het leent zich ook voor andere concepten.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Valkenboslaan 7A
2563CD Den Haag

Vraagprijs
€ 35.000,- voor goodwill en inventaris

Huurprijs
€ 1.905,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
86 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 38

Verplichtingen
Speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter