Horeca bedrijf aan de Fahrenheitstraat in Den Haag te koop

Omschrijving

Bent u op zoek naar een mooie locatie om een eigen horeca onderneming te starten? Dan is Mr Buffalo aan de Haagse Fahrenheitstraat een ideale kans! Deze mooie plek biedt veel mogelijkheden en is momenteel een goedlopend hamburger/cocktail bezorg- en afhaalrestaurant.

Dit charmante pand, gelegen in de gezellige Fahrenheitstraat, biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook een volledig uitgeruste keuken, een mooie cocktailbar en een stijlvol restaurant gedeelte. De mogelijkheden zijn divers - ga verder met het succesvolle concept van Mr Buffalo en geniet van de voordelen van een bloeiende bezorg- en afhaal business. Of tover deze ruimte om tot uw eigen lunchroom, brasserie of bijvoorbeeld een Grieks Pita punt en creëer uw eigen unieke ervaring.

Kenmerken van Mr Buffalo:

- Delicious signature burgers
- Loaded fries
- Amazing cocktails
- Ruim en volledig uitgeruste keuken
- Gezellig parkeerplaats terras
- Gelegen in een drukke en sfeervolle winkelstraat

Huidige eigenaren hebben naast Mr. Buffalo ook andere ondernemingen waar zij zich meer op willen gaan richten. Grijp daarom deze kans om een succesvolle horeca onderneming voort te zetten of om uw eigen culinaire visie tot leven te brengen. De locatie, het terras en de bestaande online aanwezigheid maken dit object tot een unieke kans in Den Haag.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Fahrenheitstraat 442
2561DG Den Haag

Vraagprijs
€ 95.000,- voor Goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.626,86 vrij van BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 30-06-2031 en wordt telkens met 10 jaar verlengd

Oppervlakte
95 m2

Aantal zitplaatsen
22 binnen en 25 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
mrbuffalo.nl

Bestemmingsplan
De bestemming is Gemengd-1 en geschikt voor Horeca in de categorie "licht" uit de Staat van Horeca-categorieën. Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter