Horecabedrijf te koop aan de Wateringsevest te Delft

Omschrijving

Dit sfeervol ingericht horecabedrijf aan de Wateringsevest in Delft met een leuk terras aan de voorzijde is echt een leuke kans om te starten in de Horeca.

Het bedrijf is volledig ingericht en een koper kan hier als het ware gelijk in beginnen. De ligging is gunstig op een hoek met uitzicht over de gracht en kijkend naar de Watertoren. Met de tram en bedrijvigheid op loopafstand en een goede uitvalsbasis om vanuit te kunnen bezorgen maakt dit een goede plek voor een gezellige lunch, diner en borrel Café.

Er zijn ongeveer 30 ruime zitplaatsen binnen, een terras met 20 zitplaatsen en er is de mogelijkheid voor 2 dartbanen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Wateringsevest 36
2611AW Delft

Vraagprijs
€ 7.500,-

Huurprijs
€ 1.650,- per maand ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Bij overname zal er een nieuwe huurovereenkomst voor 5+5 jaar en telkens met 5 jaar verlenging worden gesloten
  • Huurwaarborg ter grootte van 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
96 m2

Aantal zitplaatsen
30 binnen en 20 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij Heineken en speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter