Lunchroom in Pijnacker te koop

Adres
Ackershof 80
2641BL Pijnacker

Vraagprijs
€ 65.000,-

Huurprijs
€ 1.600,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
80 m2

Aantal zitplaatsen
35 binnen en 35 terras

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit prachtig ingericht horecabedrijf is gevestigd direct naast de uitrit van de Parkeergarage van winkelcentrum “de Ackershof” in Pijnacker. Op een goede zichtlocatie met grote raampartijen. Het winkelcentrum biedt een uitgebreid winkelaanbod met een juiste mix van landelijke ketens en plaatselijke winkeliers. Parkeren is ook zeker geen probleem, er zijn 400 parkeerplaatsen en de eerste 2 uur parkeren is gratis.

Het wordt op dit moment geëxploiteerd als een lunchroom met een mediterrane invloeden. De onderneming is voort te zetten op de huidige wijze, maar een aanpassing van het concept en een ruimere avondopenstelling behoren zeker tot de mogelijkheden. Het mooie terras van het hoekpand is een eye-catcher, en de ruimte binnen is praktisch ingericht met een open keuken inpandig is er een vliering aangebracht als extra opslagruimte. Daarnaast wordt er in de parkeergarage een berging gehuurd voor bijvoorbeeld de opslag van het terrasmeubilair.

De huidige openingstijden zijn van maandag van 10.30-18.00 en dinsdag t/m vrijdag 10.30-21.00, zaterdag vanaf 9.30 tot 21.00 en zondag van 11.00-21.00.
Ondanks het feit dat de onderneming nog niet zo lang open is, wil de ondernemer afscheid nemen van zijn “diamant”. Dit met name omdat hij nog een aantal andere ondernemingen heeft waar zijn aandacht is vereist.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.