Pannenkoekenrestaurant in Zoetermeer te koop

Omschrijving

Pannenkoekenhuis "Ons Dorp" aan de Dorpstraat in Zoetermeer is een sfeervol Restaurant in een prachtig pand. Gasten komen hier niet alleen voor de heerlijke pannenkoeken, maar ook voor poffertjes, hamburgers en saté.

"Ons Dorp" is op dit moment van dinsdag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur, maar deze tijden zijn zeker uit te breiden. Qua ligging wordt er optimaal geprofiteerd van de gezellige Dorpsstraat, een sfeervolle, historische straat in een nieuwe stad. De plek waar inwoners van Zoetermeer naar toe gaan om te winkelen of uit eten te gaan.

Deze unieke locatie is niet alleen ideaal voor voortzetting als pannenkoekenrestaurant, maar biedt ook mogelijkheden om omgetoverd te worden tot een lunchroom of brasserie. Met de lage huurkosten en de ligging heeft u een solide basis om direct te starten. Dit is de perfecte kans voor een horeca-stel om hun passie voor gastvrijheid en heerlijke gerechten tot uiting te brengen.

Voor de juiste kandidaat met een goed plan is de verkoper bereid om de koopsom te financieren middels huurkoop.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Dorpsstraat 108
2712AN Zoetermeer

Vraagprijs
Op aanvraag beschikbaar, huurkoop bespreekbaar € 0

Huurprijs
€ 1.836,- vrij van BTW

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-03-2028 en wordt telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborg ter grootte van € 5.400,-
  • De verhuurder heeft in de huurovereenkomst aangegeven maximaal categorie 1 toe te staan

Oppervlakte
+/- 95 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 35 binnen en 40 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.bijonsdorp.nl/

Bestemmingsplan
De bestemming is Centrum-3 en geschikt voor Horeca tot en met de categorie 2 van de Staat van Horeca-categorieën. (Echter heeft de verhuurder in de huurovereenkomst aangegeven maximaal categorie 1 toe te staan) Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter