Restaurant in het Stadshart te Zoetermeer te koop

Adres
Duitslandlaan 3
2711BG Zoetermeer

Vraagprijs
€ 25.000,- voor het huurdersbelang en inventaris (Bedrijfsnaam wordt niet verkocht)

Huurprijs
€ 3.677,- per maand excl. BTW.

Huurborg
Drie maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 167 m2

Aantal zitplaatsen
Binnen 125 en 60 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.losmuchachos.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Los Muchachos is op dit moment in gebruik als een echt Argentijns Steakhouse. Bij binnenkomst waan je je in een Zuid-Amerikaanse Ranch met een zeer sfeervol decor. Na ruim 20 jaar op deze fantastische zichtlocatie vlakbij het Theater te hebben geëxploiteerd wil de ondernemer zijn onderneming verhuizen naar zijn eigen pand aan de Dorpsstraat in Zoetermeer.

Vanwege de verhuizing bieden we het huurdersbelang en het inventaris te koop aan, maar de bedrijfsnaam en het concept worden niet mee verkocht. Vanwege het feit dat het hier slechts om de inventaris en het huurdersbelang gaat is de vraagprijs zeer toegankelijk.

Met een aantal aanpassingen en een flinke opfrisbeurt zijn op deze mooie locatie ook diverse andere concepten mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Western thema restaurant, American diner of een pannenkoekenrestaurant. Gasten komen niet alleen uit Zoetermeer maar zeker 40% komt uit de metropoolregio Rotterdam / Den Haag een regio met meer dan 2 miljoen inwoners. Los Muchachos heeft binnen een oppervlak van ruim 167 m2 met 125 zitplaatsen verdeeld over de begane grond (75) en een vide (50). Aan de voorzijde van het pand is het terras met 60 zitplaatsen, achter de keuken is er een flinke opslagruimte waarin ook koel en vriesruimtes zijn.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.