Strandpaviljoen in Hoek van Holland te koop

Omschrijving

Bij Casa Verde komen gasten om te genieten van het fantastische uitzicht in een sfeervolle en moderne setting. Casa Verde staat bekend om de duurzame gerechten waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van lokale leveranciers uit de regio. Het betreft hier een jaarrond exploitatie en kan het hele jaar door worden geëxploiteerd.

Casa Verde heeft 60 zitplaatsen in het restaurant, 120 in de serre, 100 op het terras en dan nog een groot stuk strandterras met ligbedjes. Op zonnige dagen kan de overkapping van de serre helemaal open. Tijdens feesten is er binnen ruimte voor ruim 600 personen. Casa Verde leent zich uitstekend voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid op steenworp afstand van het Metro station waarmee je binnen 20 minuten vanuit Rotterdam op het strand bent maar ook zeker vanwege de dichtbij zijnde grote parkeerplaats.

Hoek van Holland is onderdeel van Rotterdam en trekt jaarlijks ruim 3,5 miljoen bezoekers. De verwachting is dat dit flink toe zal nemen vanwege de nieuwe Metro. Hoek van Holland wordt steeds meer een echte vier seizoenenbadplaats met meer Hotels en evenementen.
Huidige ondernemers willen een andere uitdaging aangaan en hebben daarom besloten om Casa Verde te verkopen.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Badweg 92
3151HW Hoek van Holland

Vraagprijs
€ 385.000,-

Huurprijs
€ 6.896,- ex BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-01-2024 en wordt vervolgens voor onbepaalde tijd verlengd
  • Huurwaarborgsom ter grootte van 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
260 m2 binnen, 220 m2 gevelterras, 730 m2 strandterras

Aantal zitplaatsen
Minimaal 180 binnen en 100 op het terras

Verplichtingen
Overname van personeel en Bieren van Heineken

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter