Yummy Fried Chicken in Den Haag te koop

Omschrijving

Yummy Fried Chicken aan de Gouverneurlaan in Den Haag is een mooie kans voor een startende ondernemer of als uitbreiding van een bestaand concept met een extra vestiging.

Yummy Fried Chicken verkoopt niet alleen kip, maar ook diverse andere snacks en dranken. Aan de voorzijde is een take-away gedeelte met een aantal zitplaatsen, aan de achterzijde is een hoogdrempelig gedeelte met meer zitplaatsen om wat uitgebreider te kunnen eten en drinken en is er een mooie bar. In dit gedeelte staan ook twee zeer goedlopende speelautomaten.

De keuken is zeer goed uitgerust en strak afgewerkt en is van alle gemakken voorzien, de onderneming kan dan ook zo worden voortgezet maar is ook aan te passen naar andere concepten. De omzet is altijd op een hoog niveau geweest, met afhalen, binnen eten, maar ook bezorgen. Het betreft hier een categorie 1 Horeca met alcohol, binnen mag open zijn tot 23.00 uur, bezorgen mag ook later.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Goeverneurlaan 599
2523CG Den Haag

Vraagprijs
€ 250.000,- voor Goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.950,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 135 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 60

Verplichtingen
Speelautomaten via de huurovereenkomst

Website
http://www.yummychicken.nl

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter