Cafe de Pynas in Maasland te koop

Adres
's-Herenstraat 21
3155SJ Maasland

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
Horeca € 4.060,72 ex BTW per mnd en woning € 666,52 vrij van BTW per mnd

Oppervlakte
+/- 398 m2 totaal incl. 51 m2 opslagruimte en excl. 100 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 77 waarvan 37 Café, 40 Zaal en 40 terras (ruim opgesteld)

Verplichtingen
Géén

Website
https://depynas.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op een schilderachtige unieke plek in het centrum van Maasland ligt Café de Pynas. Goed bereikbaar te midden van diverse wandel,- en fietsroutes.

Bij Café de Pynas komen gasten voor een kopje koffie, goed glas pils, of diner maar ook voor feesten en partijen in de feestzaal. Café de Pynas heeft een historie die terug gaat tot halverwege de 17e eeuw toen de Pynas als Herberg aan de Napoleon route werd gebruikt.

Huidige eigenaresse is hier al sinds 1983 werkzaam en vind het na meer dan 37 jaar tijd om de onderneming te verkopen.

De Pynas is beschikt over meerdere ruimtes;

• Café gedeelte met kleine praktische keuken
• Ruimtelijke serre
• Feest zaal met zeer ruime keuken en opslag ruimte.
• Aan de zijkant en achterzijde is een zeer ruim en zonnig terras van +/- 100 m2 op op eigen grond.

Boven het Café is een woonhuis, deze wordt door de huidige eigenaresse gehuurd. De woning is zeer ruim en netjes afgewerkt met een riante woonkamer, grote slaapkamer, een zonnig dakterras en twee zolderkamers.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag van 16.00 - 01.00. Een nieuwe eigenaar heeft hier zeker kansen om met nieuwe energie een goede lunch te draaien, het diner uit te breiden en de omzet bijvoorbeeld in combinatie met het naastgelegen museum verder uit te kunnen bouwen.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.