Café Biljart en Zalencentrum De Tobbe te koop

Adres
Buitenwatersloot 17
2613TA Delft

Vraagprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 4.900,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 350 m2

Aantal zitplaatsen
meer dan 100 mogelijk

Verplichtingen
Brouwerij Heineken en Speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Café Biljart en Zalencentrum De Tobbe is een begrip in Delft, vanwege de optredens van diverse bekende en onbekende artiesten, de Carnavalsfeesten, Bingo’s, vrijgezellenfeesten en vele andere activiteiten.

Achter de smalle gevel van de Tobbe zit een flink horecabedrijf met een lange bar, een podium, een opkamer met biljarts]], een tweede bar en een zaaltje aan de achterzijde. De Tobbe is met huidig concept goed voort te zetten, maar de ruimte is ook geschikt voor diverse andere concepten.

Er is geen personeel over te nemen, wel is er een speelautomatenverplichting en een brouwerij afnameverplichting om Heineken bier te verkopen. Verhuurder staat ervoor open om een huurvrije periode af te spreken in verband met eventuele beperkingen in verband met het Coronavirus.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.