Een strandpaviljoen in Zuid-Holland kopen?

Omschrijving

Op zoek naar een strandpaviljoen om over te nemen langs de Zuid-Hollandse kust?? De Horecatussenpersoon heeft meerdere strandpaviljoens in de stille verkoop, het betreft zowel jaarrond als seizoensgebonden Strand exploitaties in meerdere kustgemeentes in Zuid-Holland.

Het betreffen hier discrete opdrachten, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een mail naar rik@dehorecatussenpersoon.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
AdresVraagprijs
Op aanvraag beschikbaar € 0

Huurprijs
Op aanvraag beschikbaar € 0

Oppervlakte
1 Diverse afmetingen

Aantal zitplaatsen
Verschillende aantallen - 0

Verplichtingen
Op aanvraag

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter