Bar Bistro in Den Haag te koop

Omschrijving

In één van de gezelligste zijstraten van de Denneweg vindt je Bar Bistro Speakers. Een geweldige plek waar gasten genieten van heerlijke gerechten, mooie dranken en een warm interieur. De gerechten die hier worden geserveerd lopen uiteen van Escargots tot aan buikspek en een mooie burger tot Confit de Canard, met aandacht voor de opmaak.

Naast Bar Bistro Speakers ligt theater Branoul, een prachtig theater in het hartje van Den Haag. Dit theater heeft geen eigen Horeca
faciliteiten, maar heeft wel een doorgang naar Bar Bistro Speakers zodat veel gasten van het theater eerst dineren bij Speakers, vervolgens het theater bezoeken en in de pauze en na afloop weer komen borrelen aan de bar.

Voor een nieuwe ondernemer liggen hier mooie kansen om de omzet uit te breiden door onder andere ruimere openingstijden en meer marketing toe te passen. Daarnaast kan de ruimte ook worden gebruikt voor andere concepten zoals een Indonesisch of Vegan restaurant, meer een bar functie of concepten die aansluiting hebben op het naastgelegen theater, iets wat we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Deze onderneming leent zich bij uitstek voor een kandidaat die zijn sporen in de keuken heeft verdiend. Vanuit de half open keuken is het geheel aan te sturen en heb je goed zicht op het restaurant en de gasten

Huidige ondernemer heeft vanwege gezinsuitbreiding besloten om Bar Bistro Speakers te willen verkopen. Bar Bistro Speakers is vrij van speelautomaten en brouwerij verplichtingen.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Maliestraat 16
2514CA Den Haag

Vraagprijs
€ 110.000,- voor Goodwill en inventaris

Huurprijs
€ 2.600,- exclusief BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Bij overname zal er een nieuwe huurovereenkomst voor 5+5 jaar en telkens met 5 jaar verlenging worden gesloten
  • Huurwaarborg ter grootte van 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 100 m2

Aantal zitplaatsen
40 binnen en 6 op het gevelterras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://barbistrospeakers.nl/

Bestemmingsplan
De bestemming is Gemengd-2 en geschikt voor Horeca tot en met de categorie "middelzwaar" van de Staat van Horeca-categorieën. Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter