Lunchroom in Pijnacker te koop

Omschrijving

Willy’s Lunchroom is een sfeervolle lunchroom in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. Willy’s is een prachtige horeca locatie waar gasten komen om te genieten van een heerlijke lunch of voor koffie met gebak.

De menukaart is zeer breed en bestaat uit betaalbare kwalitatieve gerechten zoals;
een perfecte uitsmijter, een broodje carpaccio, gebakken biefstuk en een broodje speklap.

De lunchroom van 90 m² biedt plaats voor zo’n 40 personen en heeft voor de deur een heerlijk terras van 30 m². De huidige openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-18.00 uur. Hier ligt voor een nieuwe ondernemer zeker nog ruimte om ruimere openingstijden te voeren. Het bedrijf is turn-key en kan goed worden voortgezet als Lunchroom maar het biedt ook ruimte voor diverse andere concepten zoals een ijssalon of bijvoorbeeld een traiteur.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Ackershof 88
2641BL Pijnacker

Vraagprijs
€ 105.000,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 1.753,- , Servicekosten € 185,80 en promotiekosten € 49,99 vrij van BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 28 februari 2026 en wordt vervolgens telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborg van 3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 90 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en +/- 18 terras

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter