Casco Horecaruimte Boulevard Kijkduin te Huur

Omschrijving

Droomt u van het runnen van een bloeiende horecazaak met een spectaculair uitzicht? Wij bieden een uitstekende gelegenheid: een casco Horeca unit op de vernieuwde boulevard van Kijkduin.

Kenmerken van deze locatie:

Oppervlakte: 430 m2 binnen, 153 m2 terras met prachtig uitzicht aan de hoek bij de Speelboot.
Pluspunten: Toeristische hotspot, omgeven door nieuwbouwwoningen, uitstekende bereikbaarheid per fiets, auto en openbaar vervoer.
Bezoekers: Jaarlijks verwelkomt Kijkduin meer dan 500.000 gasten, met het nabijgelegen vakantiepark 'Roompot' als extra troef.
Herontwikkeling: De herontwikkeling van het NH Hotel, met circa 155 woningen, 200 kamers, conferentiecentra en wellness, voegt nog meer potentieel toe.
Bevolking: Ongeveer 55.000 inwoners binnen 5 minuten reistijd, 300.000 binnen 10 minuten. Den Haag zelf groeit met 11% tot 608.900 inwoners in 2035.

Waarom hier ondernemen?

De vernieuwde boulevard van Kijkduin biedt een bloeiende omgeving met toerisme, lokale bevolking en zakelijke kansen. Met een strategische locatie nabij Den Haag, een groeiende bevolking en uitstekende bereikbaarheid is deze Horeca unit ideaal.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Kijkduinboulevard 43
2554GZ Den Haag

Vraagprijs
Op aanvraag beschikbaar € 0

Huurprijs
Op aanvraag beschikbaar € 0

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 15 januari 2034 en wordt telkens met 5 jaar verlengd

Oppervlakte
430 m2 Binnen en 153 m2 Terras (semi overdekt)

Aantal zitplaatsen
+/- 150 zitplaatsen

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter