Restaurant Saam onder de Molen in Nootdorp te koop

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een unieke kans om je eigen restaurant te runnen in een sfeervolle omgeving? Dan is Restaurant Saam onder de Molen de perfecte gelegenheid voor jou! Gelegen aan de Oudeweg 72 in Nootdorp, biedt deze prachtige locatie veel mogelijkheden om als Horeca ondernemer aan de slag te gaan.

Dit restaurant, met zijn warme en uitnodigende interieur, is ideaal om als Restaurant voort te zetten, maar het leent zich ook voor andere concepten als bijvoorbeeld een Italiaanse Trattoria of een Franse brasserie. De charme van deze locatie wordt versterkt door zijn buitengewone omgeving. Gelegen naast de enige molen van Nootdorp, biedt het restaurant een betoverend uitzicht op de prachtige natuur van de Dobbeplas. Het betoverende panorama wordt nog eens versterkt door het ruime terras met 90 zitplaatsen, ideaal voor gasten om te genieten van zonnige dagen en warme avonden.

Met een goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid voor gasten, is Restaurant Saam onder de Molen goed bereikbaar voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf. Huidige ondernemers hebben ervoor gekozen om dit mooie bedrijf te verkopen omdat zij nog andere ondernemingen in Hoek van Holland hebben waar zij zich meer op willen gaan richten.

Mocht je na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Oudeweg 72
2631PB Nootdorp

Vraagprijs
€ 115.000,- voor Goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 789,- excl. BTW per week (€ 3.419,- per maand)

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-8-2025

Oppervlakte
+/- 90 m2 binnen en +/- 130 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en 90 op het terras

Verplichtingen
Overname van het personeel

Website
https://saamonderdemolen.nl

Bestemmingsplan
De bestemming is “Horeca” (categorie 1)Klik hier om het betreffende bestemmingsplan met bijbehorende regels in te zien. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorie 1.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter