Horecabedrijf in Alphen aan den Rijn ter overname

Omschrijving

Dit Restaurant is gevestigd aan het prachtige Rijnplein in Alphen aan den Rijn, een gemeente met meer dan 112.000 inwoners. Dit is ook het plein waar het Theater, de Bioscoop, De Mediamarkt en Mc Donalds zijn gevestigd en waar ook vele evenementen worden gehouden.

Het Rijnplein in Alphen aan den Rijn is dé ideale plek om te winkelen. Het Rijnplein is gelegen aan de Hoge Zijde en biedt een gevarieerd scala aan winkels. Plein 62 wordt nu met name overdag gebruikt, maar de plek leent zich ook zeker om in de avond ook diner te serveren of om een drankje te doen. Wanneer het weer het toelaat, kun je op het gezellige terras genieten van een heerlijke lunch of koffie met gebak of een borrel met wat lekkere hapjes. Het bedrijf kan ongewijzigd voort worden gezet, maar de locatie leent zich er ook voor om te wijzigen naar andere concepten. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld een Italiaans, Pokebowl/Sushi restaurant, Franse bistro, Vegan of juist een kip restaurant zou hier goed passen.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Julianastraat 62
2405CJ Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
€ 65.000,-

Huurprijs
€ 4.600,- ex BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Met een nieuwe eigenaar wordt een nieuwe huurovereenkomst aangegaan van 5+5 jaar en telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborg ter grootte van 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
226 m2 (116 BG en 110 kelder) en 100 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 52 binnen en 80 op het terras

Verplichtingen
Géén

Bestemmingsplan
De bestemming is Centrum-1 en geschikt voor Horeca t/m categorie III (in het gebied mogen er maximaal 5 vestigingen met categorie III zijn); Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter