Brasserie Brocante in Pijnacker-Nootdorp te koop

Omschrijving

Brasserie & Restaurant Brocante is prachtig gelegen in het hart van een van de snelst groeiende gemeentes van Nederland: Pijnacker-Nootdorp. Door de centrale ligging midden in winkelcentrum "de Ackershof" en de ruime parkeergelegenheid is Brocante dé plek in Pijnacker-Nootdorp waar je in ongedwongen, brocante sfeer kunt genieten van goede koffie met vers gebak, een heerlijke lunch of een eerlijk en verrassend diner!

Het restaurantgedeelte biedt plaats aan 70 gasten en beschikt tevens over een serre met 24 zitplaatsen en een fijn terras met 46 zitplaatsen. De ruime keuken is goed uitgerust met voldoende apparatuur en opslagruimte. De huidige openingstijden zijn:

✅ Dinsdag t/m zaterdag: vanaf 11.00 uur
✅ Zondag: vanaf 17.00 uur

Het bedrijf is zeer goed onderhouden, is instapklaar (turn-key) en kan eenvoudig worden voortgezet als restaurant of brasserie. Huidig ondernemer wil zijn leven anders inrichten en heeft vanwege zijn leeftijd besloten om zijn bedrijf te willen verkopen. Brocante genereert momenteel uitstekende omzet en winst, maar biedt ook ruimte voor diverse andere concepten. De voorkeur gaat uit naar een overname van de aandelen, hoe we dit zien lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Voor een bezichtiging of meer informatie kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Emmapark 88
2641EN Pijnacker

Vraagprijs
€ 225.000,- voor overname van de aandelen

Huurprijs
€ 2.885,- ex BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-12-2023

Oppervlakte
+/- 160 m2 en +/- 30 m2 serre

Aantal zitplaatsen
+/- 70 binnen, 24 in de serre en 46 op het terras

Verplichtingen
Personeel

Bestemmingsplan
De bestemming is Centrum en geschikt voor een Horeca tot en met de categorie "2" uit van de Staat van Horeca-categorieën. Klik hier voor het bestemmingsplan. Bij categorie 2 hoort de omschrijving; Restaurant/snackbar: een bedrijf, dat bestaat uit het verstrekken van hoofdzakelijk maaltijden en daaraan ondergeschikt dranken al dan niet voor consumptie ter plaatse, al dan niet met bezorgservice en/of afhaalgelegenheid;

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter