Casco Horeca ruimte te huur in het Ado Stadion +/- 540 m2

Omschrijving

Prachtige casco ruimte op de eerste etage onder de tribunes van het ADO Stadion, zeer goede zichtbaarheid aan de drukke hoofdweg door het Forepark. De vrije hoogte van de ruimte is hierdoor hoog, waardoor er zelfs nog een vloer kan worden aangebracht en er zeer optimaal gebruik gemaakt kan worden gemaakt van het vloeroppervlak.

Deze ruimte leent zich voor vele invullingen, volgens het bestemmingsplan mag hier licht, middelzwaar maar ook zware Horeca worden gevestigd. Denk dan bijvoorbeeld aan een restaurant, café, Jeu de Boules baan, poolcentrum, club, lounge of discotheek. Het pand is ook goed bereikbaar en heeft voldoende parkeervoorzieningen en ligt vlakbij station Forepark en de afritten van de snelwegen A12 en de A4.

Het geheel is voorzien van een eigen entree aan de straat, een lift en zal in casco staat aan huurder worden opgeleverd. Eventueel is er een koppeling mogelijk aan een andere unit waardoor het oppervlak bijna wordt verdubbeld.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Haags Kwartier 103
2491BM Den Haag

Vraagprijs
€ 0 Geen overnamekosten

Huurprijs
€ 6.800,- ex BTW per maand (€ 150 per m2)

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Er zal een nieuwe huurovereenkomst op worden gesteld met als voorkeur 5+5 jaar en drie maanden huur + BTW als huurwaarborg

Oppervlakte
+/- 20 m2 begane grond en +/- 520 m2 eerste etage

Aantal zitplaatsen
Op dit moment 0

Verplichtingen
Eventueel speelautomaten via verhuurder

Bestemmingsplan
De bestemming is Gemengd-2 en geschikt voor Horeca t/m categorie zwaar; Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter