Restaurant in Oude Haven van Rotterdam VERKOCHT

Adres
Oost-Wijnstraat 8-16
3011TZ Rotterdam

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 ,- VERKOCHT

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 396 m2

Aantal zitplaatsen
160 zitplaatsen binnen en 120 op het terras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://restaurantmooii.nl/nl


Omschrijving

VERKOCHT

Restaurant in Oude Haven van Rotterdam ter overname;


Restaurant Mooii is een modern, stijlvol restaurant met een warme uitstraling. Dit restaurant is gelegen naast het oudste pand van Rotterdam, Het Witte Huis en Het Mariniers museum. Dit in één van de best bewaarde uitgaansgebieden van Rotterdam, de Oude Haven.

Het voert een veelzijdige menukaart, de basis van de keuken is Frans met invloeden vanuit de hele wereld. Er worden zoveel mogelijk duurzame en biologische producten gebruikt in de gerechten. Restaurant Mooii beschikt over een ruime bar om gezellig een aperitief te drinken, een á la carte ruimte met een vide, Private dining room van 25 zitplaatsen en een aparte zaal waar tussen de 80 en de 150 personen gebruik van kunnen maken voor diverse mogelijkheden zoals lunches, diners, borrels, vergaderingen en presentaties.

Aan de voorzijde van het pand is een breed en sfeervol terras van ruim 120 zitplaatsen. De oppervlakte van het restaurant is
ruim 396 m2. De keuken is praktisch ingericht en net als de rest van de onderneming zeer goed onderhouden.

Een nieuwe ondernemer kan de openingstijden verruimen of het concept aanpassen, het bedrijf was afgelopen jaren zéér winstgevend.

Neem binnen een kijkje via Youtube:
Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.