Snackkiosk ter overname in Den Haag

Adres
Erasmusweg 1161
2532RX Den Haag

Vraagprijs
€ 0,- Inmiddels VERKOCHT

Huurprijs
€ 807,- ex BTW per maand - Te betalen per 3 maanden (€2.419,80)

Oppervlakte
+/- 51 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 9

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Inmiddels VERKOCHT Aan de drukke Erasmusweg op de hoek van de Loevesteinlaan zit één van de bekendste snackkiosken van Den Haag; De Jong Snacks. Na bijna 20 jaar wil de huidige ondernemer deze prachtige kiosk overdragen.

De Jong Snacks draait zeer stabiele en hoge omzet en staat bekend om de betaalbare mooie burgers, lekkere friet en goede snacks. De kiosk is voorzien een grote koelvitrine met daarachter een moderne nieuwe bakwand waar nog garantie op zit en een Nissei Milkshake en softijsmachine. Er zijn twee elektrische fietsen voor het thuisbezorgen en nieuwe beeldschermen om de menu's te projecteren boven de vitrine. De snackkiosk kan ongewijzigd worden overgenomen maar leent zich ook voor andere soorten fast-food concepten.

De openingstijden zijn 7 dagen in de week van 12.00-22.00 en de onderneming heeft een oppervlakte van ruim 50 m2. De grond wordt gehuurd van de Gemeente Den Haag voor slechts € 2.419,80 per kwartaal exclusief BTW.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.