Casco Horeca in Dordrecht te huur

Omschrijving

Aan het belangrijkste terrassenplein en uitgaansgebied van gemeente Dordrecht ligt dit historische pand wat ooit bekend was als de Twentsche Bank. Binnen zijn er mooie authentieke kenmerken zoals natuurstenen wanden, pilaren en een gedeelte met een prachtig betegelde gewelfd plafond.

De vorige huurder exploiteerde hier een Japans Sushi restaurant met een apart afhaal en bezorg gedeelte. De locatie is hier dan ook zeker voor geschikt, maar gezien de uitstraling en indeling van het gebouw en het terrassenplein zou een ander concept hier ook zeker goed passen. Denk dan met name aan een Grand Café met veel speciaal bieren, een goed Steakhouse, Italiaans Restaurant of een sfeervolle Ierse pub.

Bij de vorige huurder waren er +/- 80 zitplaatsen, dit kwam met name doordat een groot gedeelte in gebruik was als opslag, keuken en afhaal/bezorgrestaurant. Er is ook een oudere plattegrond met daarop ruim 125 zitplaatsen.

Voor een nieuwe ondernemer ligt hier een mooie kans, temeer omdat er geen overname bedrag wordt gevraagd. Wel zal een nieuwe huurder een goed bedrijfseconomisch -en ondernemingsplan op moeten stellen. Een nieuwe huurder zal wel een dranken afname verplichting moeten accepteren, de ruimte wordt gehuurd van Brouwerij AB-Inbev.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Wijnstraat 239
3311BV Dordrecht

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 7.763,94 ex BTW

Huurborg
Waarborgsom met privé aansprakelijkheid ter grootte van 3 maanden huur + btw

Oppervlakte
+/- 373 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 120

Verplichtingen
Drankafnamebeding Brouwerij AB-Inbev

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter