Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur

Adres
Sint Jorisstraat 2
2981GA Ridderkerk

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 4.000,- per maand excl BTW incl. 2 kamer woning.

Oppervlakte
250 m2

Verplichtingen
Brouwerij

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op het randje van het historisch centrum vlakbij de prachtige Singelkerk in het centrum van Ridderkerk is dit zeer ruime hoekpand met meerdere verdiepingen te vinden.

Er is ca 250 m2 horeca beschikbaar en is goed geschikt voor een Grand-café / restaurant met dag en avond functie. De begane grond is nu ingericht met een bar gedeelte en een restaurant gedeelte met een haard en een half open keuken. Op de eerste etage is een mooie ruimte voor vergaderingen, feesten en partijen.

Bij het gehuurde hoort ook een zeer ruime 2 kamer woning met eigen ingang de woning is ca 90 m2 en heeft een dakterras en uitzicht op de Singelkerk.

• Horeca 250 m2 en woning +/- 90m2
• Huur € 4.000,- per maand incl woning
• Géén overnamekosten
• Historisch centrum van Ridderkerk en op het randje van het winkelgebied
• Voldoende parkeergelegenheid in omgeving
• Brouwerij verplichting

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.