Groot horecapand te huur in het centrum van Geldermalsen

Omschrijving

Dit grote horecapand met een oppervlakte van bijna 700 m2 in het centrum van Geldermalsen heeft in het verleden dienst gedaan als Hotel, Discotheek en Western Thema Restaurant. Op dit moment is het leeg en beschikbaar voor een nieuwe enthousiaste ondernemer.

Het pand is verdeeld in twee zalen, een centrale keuken, garderobe, opslagruimtes, entree en toiletten. De zalen hebben beide een eigen ingang vanaf de straatkant, maar ook van binnen uit. De kleinste zaal is aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van +/- 175 m2, hier was voorheen de Discotheek. De grootste zaal heeft een oppervlakte van +/- 400 m2, hier werden in het verleden feesten gegeven en was het Thema Restaurant gevestigd.

Er zijn op deze locatie meerdere horecaconcepten mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan; escape rooms een pool centrum, een arcade hal, een familie-restaurant, Sushi of een kleine foodhall. Volgens het bestemmingsplan mag hier een horecaonderneming met categorie 2 of 3, hierdoor is een Zalencentrum niet mogelijk op deze locatie.

Geldermalsen is een toeristisch dorpje midden in de Betuwe aan de langste rivier van Nederland; de Linge. Daarnaast is de grootste fruitveiling van Nederland in het dorp gevestigd, hier worden onder andere de beste appels en kersen geveild.

Gezien het feit dat een nieuwe huurder aanpassingen dan wel verbouwingen aan het geheel zal willen doen is een huurvrije periode bespreekbaar. Ook is de verhuurder bereid om eventueel op andere manieren mee te denken.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Rijksstraatweg 7-9
4191SC Geldermalsen

Vraagprijs
€ 0 geen overname

Huurprijs
€ 6.000,- per maand exclusief BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 700 m2 totaal

Aantal zitplaatsen
meer dan 200 mogelijk

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter