Horecaruimte in het centrum van Delft te huur

Omschrijving

Aan de rode loper vanaf de parkeergarage "Markt" naar het Blauwe Hart en de binnenstad van Delft bieden wij deze bedrijfs/Horecaruimte te huur aan.

Aan de gevel van het Café is er een mogelijkheid voor een terras met 5 tafels wat het hele jaar mag blijven staan en op de middenberm is ook nog ruimte voor een zomers terras van 10 m2. Een nieuwe ondernemer zal hiervoor een vergunning aan moeten vragen bij de Gemeente Delft.

Het geheel is recent volledig verbouwd en kan gezien de ruimte ook eenvoudig aan worden gepast aan een ander concept, het is eventueel ook geschikt voor een andere functie dan Horeca.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Nieuwe Langendijk 50A
2611VL Delft

Vraagprijs
€ 5.000,-

Huurprijs
€ 1.250,- ex BTW per maand

Huurborg
6 maanden huur

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Bij overname zal er een nieuwe huurovereenkomst voor 5+5 jaar en telkens met 5 jaar verlenging worden gesloten
  • Huurwaarborg ter grootte van 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 50 m2 en 10 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 20 zitplaatsen

Verplichtingen
Speelautomaten en Brouwerij Heineken

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter