Horecaruimte in Vlaardingen te huur

Omschrijving

In dit eetcafé was tot voor kort een Burger en Sushi restaurant gevestigd en de ruimte is vanwege een verhuizing naar een andere locatie weer te huur.

Op dit moment is de onderneming gesloten en is het een mooie kans voor een ondernemer die een overzichtelijk horecabedrijf wil beginnen. De ruimte leent zich zeer goed om er bijvoorbeeld een eetcafé met van te maken met mooie speciaal bieren en een lekkere hap eten. Maar andere concepten zijn hier ook zeker goed toe te passen!

De onderneming heeft ruimtes, een bar gedeelte en een "restaurant" gedeelte. Vanaf de bar loopt men de praktisch ingedeelde ruime keuken in, de vorige eigenaar verzorgde ook catering vanuit deze locatie.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Eendrachtstraat 23A
3134GJ Vlaardingen

Vraagprijs
€ 7.500,- voor Inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 1.400,- per maand Ex. BTW

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Bij aanvang van de huur wordt er een nieuwe 5+5 jarige huurovereenkomst aangegaan, met 3 maanden huurborg +BTW

Oppervlakte
+/- 85 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30 zitplaatsen

Verplichtingen
Speelautomaten via de verhuurder, verdeling 50/50 en Heineken brouwerij

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter