Prachtig Restaurant in het hart van het land te koop

Omschrijving

Herkennen jullie jezelf als een echt gepassioneerd en ambitieus horecakoppel en zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Gastvrijheid, smaak en beleving staat hoog in het vaandel en wil je dit combineren met ondernemerschap. Hebben jullie een bewezen track-record op gastvrij en culinair vlak en willen jullie het liefst de stap zetten om te gaan ondernemen. Dan hebben wij de juiste onderneming voor jullie.

Het betreft hier een ruim en modern turn-key Restaurant in een middelgrote Gemeente in het Groene Hart (provincie Utrecht) met meer dan 50.000 inwoners. Het inventaris in het restaurant is zo goed als nieuw, goed onderhouden en is prachtig ingericht. Ook is het pand voorzien veel energiebesparende maatregelen, heeft het energielabel A+++ en wordt er op elektra gekookt. Onze klant wil het stokje het liefste overdragen aan nieuwe gretige ondernemers die het geheel willen voortzetten.

In het restaurant zijn +/- 88 zitplaatsen en daarnaast 90 op het sfeervolle terras met geweldige ligging. Gezien de hoogte van de vraagprijs is het vereist dat een kandidaat koper over voldoende eigen vermogen beschikt.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een korte motivatie met je achtergrond naar info@dehorecatussenpersoon.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres

Het Groene Hart

Vraagprijs
€ 385.000,- voor inventaris, goodwill en huurdersbelang

Huurprijs
€ 5.416,66 ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
Circa 150 m2 BG, 65 m2 entresol en 128 m2 terras

Aantal zitplaatsen
50 Begane grond, 38 Entresol) en +/- 90 terras

Verplichtingen
Personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter