Prachtig strandpaviljoen in Scheveningen te koop

Omschrijving

The Beach House is het eerste strandpaviljoen aan de Noord Boulevard en ligt recht tegenover de uitgang van de nieuwe Boulevard Parkeergarage. De Balinese inrichting is zeer smaakvol en neemt de gasten mee in een Ibiza-vibe. Vanwege de uitstekende ligging is dit werkelijk een fantastische plek voor een (zakelijk) event met een band of DJ, en trouwfeest met receptie en diner, of om als strandbezoeker op het terras in de zon te genieten van de mooie en smaakvolle gerechten om te delen en heerlijke cocktails.

De gasten van het op steenworp afstand gelegen Carlton Beach Hotel zijn vanwege de fijne samenwerking met het Hotel ook frequente bezoekers van het strandpaviljoen. De opstallen en het inventaris van dit strandpaviljoen zijn in 2022 nieuw aangeschaft en de keuken is voorzien van de modernste apparatuur en alles is volledig plug en play binnen enkele dagen op te bouwen zonder dat er bijvoorbeeld een elektricien nodig is. Ook is het paviljoen zo ingedeeld dat het zeer overzichtelijk is en er met zo min mogelijk personeel kan worden gewerkt.

Voor een nieuwe ondernemer liggen hier zeker ook nog kansen om het concept verder te ontwikkelen en de omzet nog verder uit te bouwen. Het strandpaviljoen ligt direct naast het pand waarin eerder sprake was dat het Hard Rock Café zijn intrek zou nemen. Zeer binnenkort wordt het naastgelegen pand weer een nieuwe invulling namelijk Beachclub Silver, dit zal zeker nog meer traffic genereren waar het strandpaviljoen van zal profiteren.

Huidige ondernemers hebben nog twee andere strandexploitaties en willen op een andere plek uitbreiden, hierdoor hebben zij besloten om The Beach House te willen verkopen.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Strand Noord 55
2586ZZ Den Haag

Vraagprijs
Op aanvraag beschikbaar € 0

Huurprijs
€ 30.066,- ex. BTW per jaar

Huurovereenkomst
  • Grondhuurovereenkomst met de Gemeente Den Haag
  • Huidige termijn loopt tot 31-12-2032

Oppervlakte
926 m2 grond oppervlak waarvan 350 m2 bebouwd

Aantal zitplaatsen
110 Binnen, 210 terras en 140 op het strand

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter