240 m2 Casco Horeca vastgoed te koop aangeboden in Vlaardingen

Adres
dr. Wiardi Beckmansingel 4F
3132CX Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 Enkel koop van het vastgoed

Oppervlakte
240 m2

Aantal zitplaatsen
120 (afhankelijk van type inrichting)

Verplichtingen
Verbinding met de sporthal


Omschrijving

VERKOCHT In de Westwijk in Vlaardingen is een fantastisch nieuwbouwproject gerealiseerd. Het totale project omvat de bouw van 46 appartementen, een sporthal en horeca- en commerciële units. Aan de voorzijde van het object wordt een grote openbare ruimte ingericht.

HORECA UNIT:

Aan de voorzijde van het complex op de begane grond is deze horeca-unit gerealiseerd. Deze unit is in totaal 240 m2 casco met terras mogelijkheden aan de voorzijde van het pand. Het Erasmusplein is een winkel concentratiegebied met direct naast de Horeca de Albert Heijn en onder andere supermarkten Dirk van de Broek en Aldi aan de overzijde van de Horeca. Door de aanwezigheid van grote glazen puien heeft de horeca-unit een grote attentiewaarde en voldoende natuurlijk lichtinval. Tevens wordt de unit standaard casco opgeleverd met toilet- en pantry aansluitingen.

Verder is er aan de achterzijde van de unit een distributiegang waardoor er bevoorraad kan worden. Aan de gevel mogen geen reclame-uitingen geplaatst worden. Daarentegen zijn de ramen wel geschikt voor reclame-uitingen.

De Horeca-unit is middels een interne doorgang verbonden met de sporthal. Eis vanuit de Gemeente is dan ook deze doorgang geopend te houden tot één uur na de laatste activiteit in de sporthal. Eventueel kan de horecaondernemer ook het beheer van de sporthal op zich nemen in overleg met de Gemeente. De voorkeur heeft een midden segment horeca concept wat een dag en avond invulling heeft en passend is in de veranderende omgeving. Qua bestemming zal hier een Horeca categorie 2 kunnen worden aangevraagd.

Het complex is begin 2020 opgeleverd, het complex is geheel energie neutraal volgens de passief-huis methode.

De gemeente Vlaardingen is verplicht een BIBOB onderzoek uit te voeren van de vastgoedtransactie. Daarnaast behoudt de gemeente Vlaardingen zich het recht voor niet over te gaan tot gunning.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.