440 m2 Casco horeca in centrum van Vlaardingen te huur

Adres
Westhavenkade 7
3131AB Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0,- Geen overname

Huurprijs
€ 0- per maand excl. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
440 m2

Aantal zitplaatsen
200

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERHUURD Aangeboden wordt een een horeca-/ winkelpand met magazijn en werkplaats, in het centrum van Vlaardingen, gelegen aan de binnenhaven. De ruimte heeft een 10 meter brede etalage en is gelegen op een zichtlocatie langs een doorgaande weg. Voorheen heeft het pand gefungeerd als verf-/ en behangwinkel met een glashandel. Achter de winkelruimte is een werkplaats en een magazijn gelegen met een achteruitgang op de Vleersteeg.

De enorme ruimte zou goed benut kunnen worden voor een restaurant functie met terras, eventueel aangevuld met vergaderruimtes of private dining of bijvoorbeeld een kookworkshop functie. Volgens het bestemmingsplan mag hier een Horeca met categorie 2 met mogelijke openingstijden: zondag tot en met donderdag tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur.

Het pand heeft de volgende specificaties en is voor een huurder eventueel te verkleinen:
- De winkel-/ verkoopruimte is ca. 220 m² groot.
- Magazijnruimte van ca. 70 m², met uitgang op de Vleersteeg.
- Kantine van ca. 21 m², voorzien van pantry.
- Kantoorgedeelte van ca. 17 m².
- Dubbele toiletgroep.
- Werkplaats van ca. 115 m², met uitgang op de Vleersteeg.
- Vrije hoogte in de winkelruimte is deels 2,80 m en deels 2,50 m.

VERHUURD Huursom € 0,00 per maand, excl. BTW en g/l/w.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.