Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koop

Adres
Haarlemmerstraat 31
2312DJ Leiden

Vraagprijs
€ 0,- voor inventaris, goodwill en huurdersbelang

Huurprijs
€ 0,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
35 m2 binnen en 3 m2 Terras

Aantal zitplaatsen
12

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

- VERKOCHT - Wok@licious is gevestigd in de drukke Haarlemmerstraat één van de bekendste winkelstraten van Leiden. Vlakbij Molen de Valk en de Lammermarkt parkeergarage. Op dit moment wordt de onderneming met een Wok concept geëxploiteerd waarbij gasten de ingrediënten kiezen en de maaltijd vers wordt gewokt om ter plaatse te nuttigen dan wel mee te nemen of te laten bezorgen. Het interieur is zeer netjes en mooi afgewerkt, de onderneming kan prima worden voortgezet onder huidige formule. Echter leent de locatie zich ook voor andere concepten mede omdat er een volwaardige restaurant-horecavergunning op de onderneming zit, er mag dan ook alcohol worden verkocht.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.