Afhaalrestaurant in Naaldwijk

Adres
Prins Hendrikstraat 43
2671JG Naaldwijk

Vraagprijs
Verkocht - € 0,- voor inventaris en goodwill

Huurprijs
Verkocht - € 0,- ex BTW per maand

Oppervlakte
+/- 200 m2

Aantal zitplaatsen
4

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.tokonaaldwijk.nl/


Omschrijving

Toko Naaldwijk is een frisse modern ingerichte en gastgerichte Indonesische Toko. De Toko is gevestigd in het centrum van Naaldwijk in de Gemeente Westland, een middelgrote Gemeente met meer dan 100.000 inwoners.

De Toko laat vanaf de start mooie omzetten zien en menig inwoner laat zijn maaltijden bezorgen of haalt hier wat lekker op. Er is hier sprake detailhandel met ondersteunende horeca.

Aan de voorzijde een prachtig winkelgedeelte met een grote vitrine en aan de achterzijde van het pand is een zeer ruime voorbereidingsruimte en een achteruitgang om vanuit te bezorgen. Deze ruimte is nu niet ingericht om te koken maar is goed uit te breiden naar een voorbereidingskeuken.

Deze onderneming is zonder aanpassingen verder te exploiteren, maar het kan eventueel ook worden veranderd naar een ander afhaal en bezorgconcept zonder zitgelegenheid. Denk hierbij dan aan een cafetaria, Sushi to go of een bezorg-Pizzeria.

Huidige ondernemers hebben nog een andere onderneming waar ze de focus op wil houden waardoor ze Toko Naaldwijk op korte termijn willen verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.