American Steakhouse in Delft

Adres
Koornmarkt 93
2611ED Delft

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor Goodwill, Inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 0,- vrij van BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
150 m2

Aantal zitplaatsen
70

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT Dit prachtige restaurant is ingericht als een diner uit de jaren ‘60, tijdens het diner kijk je je ogen uit. Alles is tot in detail verzorgd, zelfs de muziek die wordt gedraaid komt uit de jaren ‘50, ‘60 en ’70.

Gasten zitten gezellig in de Amerikaanse “booths”, de originele banken die zo typerend zijn voor een diner. Hier komt men om te genieten van typische American Steakhouse gerechten met T-bone steaks, Burgers, Hotdogs en niet te vergeten de fantastische Tomahawk Steak en de milkshakes.

Vanwege een fantastische ligging recht tegenover de opstapplaats van de Rondvaartboten is dit de eerste Horecagelegenheid die door de vele toeristen wordt gezien zodra ze de boot af stappen.

Huidig eigenaren willen deze onderneming verkopen omdat ze een nieuw avontuur in het buitenland aan willen gaan. Zeker gezien de gunstige ligging zijn er mooie kansen voor een nieuwe ondernemer, denk hierbij aan uitbreiding met bijvoorbeeld ontbijt en lunch of een samenwerking met de rondvaartboten. Betty Boop is van dinsdag t/m zondag geopend van 17.00 tot 22.00 uur.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.