Bar van Siem in Leiden VERKOCHT

Adres
Lammenschansplein 2
2321JA Leiden

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
50 m2 binnen en 87 m2 terras

Aantal zitplaatsen
35 binnen en 60 op het terras

Website
https://www.barvansiem.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Dit eigenwijze barretje is gelegen op de rand van Leiden, net voorbij het Cronesteyn park. Een heerlijk plekje met een fijn terras aan het water en een kleine eetkamer met open keuken. Dit alles gecombineerd met een vrolijke wereldse uitstraling maakt dat menig Leidenaar hier even komt ontsnappen uit de drukte van de stad en het dagelijks leven.

Zomers opent Bar van Siem om 10 uur en in de winter gaat Bar van Siem om 15 uur open om rond de klok van 21.00 á 22.00 uur dicht te gaan. Op dinsdagen en woensdagen is de onderneming gesloten. Een groot voordeel is de uitstekende bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheid naast de onderneming. Verder zit er in de direct omgeving een grote studentenwijk waar veel gasten vandaan komen.

Op dit moment wordt er een wereldse menukaart gevoerd met gerechten die ook thuis worden bezorgd. Het terras is echt een eyecatcher met een oppervlak van +/- 87 m2. De onderneming kan zeer zeker goed worden voortgezet met huidig concept, waarbij er nog potentie zit in de openingstijden. De onderneming heeft wel een speelautomaten verplichting, maar is vrij van overige verplichtingen zoals van leveranciers, brouwerijen en personeel over te nemen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.