Beachclub Mambo Kijkduin Verkocht

Adres
Strand Zuid 14b
2554EE Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT € 0

Huurprijs
VERKOCHT € 0


Omschrijving

Beachclub Mambo is inmiddels verkocht en vanaf 2022 wordt het gewijzigd naar Beachhouse Kijkduin.

Geïnspireerd door de beachclubs in de Caribbean en genietend van de stranden op Curaçao kwamen de oprichters van Mambo op het idee om dit concept naar Nederland te brengen. Wereldse gerechten, stijlvolle inrichting en de gezelligste plek om je weekend door te brengen. Relaxend op één van de VIP bedden aan het mooiste stukje Kijkduin. Met zicht op zee, live muziek en vers gemixte cocktail in je hand in een Caribische sfeer.

Beachclub Mambo is inmiddels verkocht en vanaf 2022 wordt het gewijzigd naar Beachhouse Kijkduin. Mocht u op zoek zijn naar een Strandpaviljoen om over te nemen, kijk dan in het aanbod op onze site of neem contact op met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.