Begin je eigen Bed&Breakfast in het mooie Friesland

Adres
Roptawei 14
9123jb Metslawier

Vraagprijs
€ 175.000,- inclusief onroerend goed

Huurprijs
€ 0

Oppervlakte
350 m2

Aantal zitplaatsen
NNB

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

In het centrum van het dorp gelegen café/ cafetaria genaamd “Veldzicht”. Het ervoor gelegen (dorps)plein is volledig heringericht en biedt ruimte voor een uitgebreid terras.

Oorspronkelijk is dit pand gebouwd als een boerderij waarvan het woongedeelte in 1834 als herberg werd ingericht. In 1877 is het pand verbouwd en vanaf 1906 kreeg het de huidige uitstraling.

Een pand met vele exploitatiemogelijkheden op een leuke locatie aan de rand van Friesland, vlakbij de Waddenzee en Pieterburen

De vele fietsroutes maken dit pand, zeker met de terrasmogelijkheden vooral in de zomermaanden aantrekkelijk, bij voorbeeld als pannenkoekenrestaurant, maar ook als de huidige exploitatie een dorpscafetaria met café en zaalverhuur of als Bed & Breakfast of klein dorpshotel.
Indeling: Hal/ entree/ bar van circa 75m², met achtergelegen zaal van circa 70m², opslag, rookruimte, toiletgroep, gang en nog 2 zaaltjes.
Eerste verdieping: bovenzaal van circa 110m² met podium, kamer en zolderberging.

Mocht u interesse hebben in dit geweldige horeca object klik dan hier en stuur ons een e-mail

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.